Kun laitoin otsikkoon tällä hetkellä kuuntelemani kappaleen nimen (huomatkaa, että alkulauseessa on englantia!), halusin tehdä kaikkien tiettäväksi, että kuuntelen sataprosenttista pahismusaa, jonka tahtiin ilkeät nerot punovat juoniaan! En halua että kukaan edes epäilisi että kuuntelisin tällä hetkellä jotakin niin pinnallista ja MAINSTREAMIA kuten Brick & Lacen Love Is Wickediä. Koska en siis todellakaan kuuntele. EN! Se ei ole ehtaa pahismusiikkia!

Tänään astellessani opinahjostani (tarkoitan tietysti Harvardia - mitä muutakaan?) synkkiin mietteisiini vaipuneena kotiani kohti, huomasin että taivas itki siinä missä pimeyden isännöimä sydänparkanikin. Se oli lunta! Tunsin riipivää kipua rinnassani, kun kaikki nuo Luojan luomat, upeat rikkaruohot hautautuivat tuon valkean aineen alle. Mutta sitten unohdin hetkeksi kärsimykseni (tiedän todella, miltä Helvetin läpi kulkeminen tuntuu. kärsimykseni on aitoa. MIKSEI KUKAAN USKO MINUA????) kun näin keskinkertaisen, alempiarvoisen massan telmivän lumessa. Kuinka rahvaanomaista! Minun arvolleni ei moinen sovi! Oi ja voi!

Tänään tunsin myös suurta voitonriemuisuutta siitä, että kolhoosimaisessa opinahjossamme pidettiin erään reaaliaineen koe, ja varmasti päihitin kaikki! En usko kenenkään muun tienneen mitä mm. käsitteet luomiskertomus ja Vanha Testamentti tarkoittavat. Joskus älyni sokaisee minut itsenikin!

Mutta iloni loppui lyhyeen sillä huomasin tehneeni KIRJOITUSVIRHEEN! Olin kirjoittanut "Paavoli" kun tarkoitukseni oli kirjoittaa Paavali! Tiesin olevani huono ihminen ja kierin itseinhossa loppukoulupäivän, varmuuden vuoksi kierin vieläkin! Ah ja voi!

Taidan mennä puhdistamaan samurai-miekkaani ja opettelemaan oikeaoppista harakiri-tekniikkaa, sillä tunnen tänään aiheuttaneeni valtavaa häpeää esi-isilleni. Oloni on likipitäen saastainen!

DEFINITELY NOT yours,

Mrs Piggy